Materialen

 ERVAAR DE VERBLUFFENDE KWALITEIT OP: CANVAS, ACRYLGLAS, GEBORSTELD ALUMINIUM, TUINDOEKEN, BEHANG, VLOERKLEDEN, VLAGGEN

ACRYL GLAS  Zien is geloven. 5mm acryl glas geeft deze werken een bijzonder professioneel, ruimtelijk effect met een echte dieptewerking. De kleuren zijn met niets te vergelijken, en komen bijzonder helder en levensecht door het glas. Het lijkt alsof u er zo in kunt stappen. inclusief ophang systeem! 

ALUMINIUM Een werk op geborsteld aluminium is stoere wanddecoratie met een industriële uitstraling. De aluminium plaat is stevig maar licht en makkelijk op te hangen. Dankzij het geborsteld aluminium knallen de intense kleuren van de plaat en komt het werk op een prachtige manier tot leven. Inclusief ophangsysteem! 

CANVAS Bedrukt op een dik premium canvas doek van top kwaliteit, De afbeelding wordt in het linnen bedrukt, zodat je de structuur van het linnen nog ziet en ook kunt voelen. gespannen op een stevig houten frame. Inclusief ophangpunten!

TUINDOEK Bedrukt op een stevig kopkwaliteit scheurvast PVC spandoek. Full colour en uiteraard is het doek water en UV-bestendig. Met de heldere kleuren heeft u een echte eyecatcher voor in uw tuin. Deze PVC tuindoeken zijn gezoomd en zijn verkrijgbaar zonder ringen of met ringen.

BEHANG 320 grams walltex behang heeft een dichte structuur voor het mooiste effect voor fotobehang. Het behang wordt in één deel geleverd en niet opgedeeld in banen. Mijn fotobehang heeft een B1-certificaat. Dit betekent dat het materiaal brandvertragend is.

VLOERKLEED Het gepersonaliseerde tapijt bedrukken zorgt echt voor meer dan gewoon een blikvanger. Met het stevige 1500 gr/m² tapijt, is dit een kwalitatief textielartikel, gemaakt rekening houdend met uw gemak. Alle gepersonaliseerde tapijten worden gebruikt met een platte weeftechniek die het onderhoud van uw gepersonaliseerde tapijt verder aanzienlijk verlicht. Om mogelijke ongelukken te vermijden, worden onze tapijten glijvast gemaakt. Tevens is het tapijt UV-bestendig.

VLAG De vlaggen worden full colour bedrukt, de kleurdoordruk bij full colour is zo'n 95 procent. De vlaggen worden bedrukt op vlaggenstof 115 grms glanspolyester.